top of page

Firma voor plaatwerk en metaalbewerking te Oostende en Brugge

Uw ervaren metaalbewerker te Oostende

Wij van Brackx zijn uw vakspecialist voor plaatbewerking en metaalbewerking. We beschikken over meer dan dertig jaar ervaring en gaan dan ook prat op een superieure kwaliteit. U doet voor een veelvoud aan opdrachten een beroep op onze betrouwbare diensten. We werken samen met uiteenlopende bedrijven en dit in diverse sectoren, terwijl maatwerk bij ons steeds een garantie is. Aarzel niet om ons telefonisch of per mail te contacteren om uw project te bespreken.

Plaatbewerking (ook inox)

Ponsen

Persen

Plaatrollen

Poederlakwerken

CNC-bewerkingen

Plooien

Centreren

Laswerken en lasconstructies (ook inox)

Fabricatie op maat

plaatbewerking
poedercoating

Lasconstructies en poedercoating in de regio Brugge en Oostende

Wij hebben meer dan drie decennia ervaring in diverse laswerken en lasconstructies. We zijn inzetbaar voor uiteenlopende lasprojecten en zijn met name beschikbaar voor halfautomatisch MIG- en MAG-lassen, TIG-lassen, stiftlassen, puntlassen en voor buisconstructies. Ook voor het maken van professionele keukens (inox) of voor het uitwerken van oplossingen voor laboratoria en de lichtindustrie, doet u een beroep op onze diensten. Met name voor het fabriceren van spoeltafels, werkbladen en spoelbakken zijn wij uw partner bij uitstek.

Daarnaast kunt u eveneens op ons rekenen voor het poederlakken van bestaande stukken, waarbij een korte procestijd en een grote hechtingsgraad gegarandeerd zijn. Onze enthousiaste medewerkers zijn deskundig opgeleid en hebben niet alleen aandacht voor kwaliteit, maar ook oog voor detail en afwerking. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot een vaste waarde in Oostende en omstreken. U begrijpt vast wel waarom.

Bekijk onze video

Laten we uw project vrijblijvend telefonisch bespreken!

bottom of page