Brackx: hoogwaardige lasconstructies in Oostende

Vertrouw op de kennis en jarenlange ervaring van Brackx in Oostende (West-Vlaanderen). Wij zijn uw professionele metaalbewerkingsbedrijf voor alle laswerken en lasconstructies. Reken op onze expertise voor het vakkundig aanpakken van al uw lasprojecten. Wij werken voornamelijk in onderaanneming, maar u kunt ook als particulier bij ons terecht voor kwalitatief laswerk.

Vertrouw op Brackx in de regio van Oostende en Brugge. U kunt een beroep doen op onze diensten voor onder meer halfautomatisch MIG-lassen en MAG-lassen, TIG-lassen, stiftlassen, puntlassen en buisconstructies. Met ons vakmanschap staan wij horecaondernemingen bij voor het maken van professionele keukens, maar ook laboratoria en de lichtindustrie zijn bij ons welkom. Op basis van het einddoel wordt de meest gepaste lastechniek gekozen, zodat wij altijd tot het beste eindresultaat komen.

Indien u meer informatie wenst over onze dienstverlening of uw project met ons wilt bespreken, kunt u ons telefonisch, via mail of via het contactformulier op deze website bereiken. Onze medewerkers helpen u dan zo spoedig mogelijk verder.